Van valami új szabályozás a netbankos beléptetésnél?
Egy pár hete , ha belépek a netbankba , akkor egy sms-t küldenek a telefonomra egy kóddal és csak azzal tudok belépni.
Eddig ez nem volt.
Volt egy felhasználónév és egy jelszó a belépéshez.
Nem önkényes és nem változtatható szabadon, mert uniós jogszabály módosítás kötelezte őket erre:
Igy a céges belépéseket el is lehetetlenitették. Azaz a vezetöket kell ugraltatni ha a bankjaban akarok dolgozni.akik meg soha nem elérhetök. Gyötrelem.
Megoldasokat keresünk erre
Ràjöttem egy megoldasra ha olvassa vki..
A vezetöknek kell a bankba bemenni es a mi tel szamunkat rögziteni es akkor nem kell nekik ugralni hogy megküldjék vegre valahàra.
Plusz külön szerzödes visszaélések elkerülese végett(habàr azt birosag ugy is intézné automatikusan)
Teszek is javaslatot
"Habàr a MKb -ba be tudok lépni még sms jelszo nélkül. Azt akkor hogy?"
Úgy, hogy az MNB fél évvel elhalasztotta a rendelet alkalmazását.
Mivel a legtöbb bank már kész volt a fejlesztéssel, így ők bevezették, nem halasztottak. Ezek szerint az MKB a halasztás mellett döntött.
Amúgy nagy baromság az egész, ahogy most van.
Belépek a netbankba jelszóval, küld sms-t aztán utalásnál bekéri tőlem ugyanazt a jelszót aztán sms-t is küldd.
Ha belépni betudtam én vagy más, akkor az utalás ellen ez már semmit nem véd...
Olyan rossz hogy az embereket ugy ugràltatjàk ahogy akarjàk.
Sem nèpszavazàs erröl vagy barmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!