Tényleg csak szem. Igazolvány kell hozzá?
Több kell a személyi kölcsönhöz.
1.
Munkaviszony. A fizetés bankszámlára érkezzen, ha nem oda érkezik, akkor apeh igazolás, és természetes munkáltató igazolás annak a banknak a formanyomtatványán, ahol felvennéd a személyi kölcsönt.
2. Nem lehetsz BAR listán (se aktiv, se passziv).
3. Vezetékes, vagy mobil utolsó havi befizetett számla. Ha feltöltő kártyás mobilszámod van, akkor a szerződésednek egy éve élnie kell.
4. Személyi adataid.
Hogy mennyi összeget vehetsz fel?
Az függ egyrészt attól, hogy fizetsz e "látható kiadást" bankszámláról, másrészt mennyi a nettó jövedelmed.
Úgy kalkulálj, hogy általában a nettó fizetés 33%-a terhelhető meg törlesztő részlettel, ha más levonás a fizetésedet "láthatóan" nem terheli.
Én nem vettem most fel személyi kölcsönt, csak intézek ilyet is bankoknál...
Ui. Független attól, hogy hol vezeted a bankszámládat, más pénzintézetnél is igényelhetsz személyi kölcsönt, mindenképp érdemes megnézni, hogy ki milyen kamattal ajánlja, mert a bankok egymással nagyon versenyeznek ám, az ügyfélszerzés érdekében.
Remélem tudtam segíteni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!