Annyi lenne a kèrdèsem, hogy ha megszünt a munkahelyem akkor a bank mikor tudja meg hogy megszünt? Következö fizetèskor hog nem megy rà? Vagy nekem Kell szolni? Hotel tartozàs miatt lenne fontos.
Bocs az offért, de a Wow, szex, pizza hogy jön ide? 😂
A tartozásod fizesd ki, mert előbb utóbb követeléskezelőhöz kerül. A bank nem tudja, hogy megszűnt a munkahelyed , hiszen a bért kaphatod kp-ban is.
Kérdező, veled valamilyen agyi probléma van?
Hogyan vársz normális választ, ha ilyen kulcsszavakat adsz meg?
Ugye, csak trollkodsz?
Amúgy: a részleteket fizesd be, és akkor nem lesz gond.
Akkor sajnos nem vagy becsületes, kérdező.
Olvasd el legalább az oldal szabályzatát, és azt tartsd be.
Vettem fel hitelt 2 napra rá megszűnt az állásom, 4-edik napon kiküldtek egy levelet, miszerint elfogadom, hogy a hitelemen levő kamatot 10%-al megemelik, másik lehetőség, hogy 5 munkanapon belül visszafizetem nekik a teljes összeget.
Mikor házat vesz az ember nyilván azért vesz fel hitelt, mert nem tudja nélküle megvenni, 5 napon alatt meg senki nem tudja eladni árban, hitelt sem kapsz, ha nincs állásod, jó üzlet ez a bankoknak...
Nővéreméknél a faterom volt a kezes, megszüntette a hitelt adó banknál az életbiztosítását, nem jelezték neki, hogy ebből gondok lesznek a hitelt felvevőnél. Testvéremék is kaptak egy remek levelet több opcióval:
a) 10 évig havi 31e-el emelkedik a részletük
b) 10 évig havi 15e-el nő, továbbá kötnek faterra biztosítást 12e/hó, de ezt a hitel lejártakor megszüntethetik 80%-os visszafizetéssel
c) 14 munkanapon belül visszafizetik a felvett összeget
Haverom banknál dolgozott ő előbb kapott hitelkonstrukció váltózás miatt levelet és csak később közölték vele, hogy kirúgták.
---
Nem tudom jelenleg hogyan történik, gondolom az EU azért rákoppintott a fideszre, hogy szabályozza a bankokat, de nagy az ellenállás EU az ellenség, nem tudom melyik nyerhetett. Részemről inkább mosnék 3 hónapig kézzel, de nem vennék fel még áruhitelt sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!