Létezik e megoldás erre a hitelproblémára? (Bővebben lent)
"Nos adott hogy van 1,5 millió ft hitelem ami már végrehajtóhoz került. ... voltam náluk hogy szeretném részletekben fizetni ... Létezik e megoldás hogy ezt egyben rendezzem?"
Most akkor mit szeretnél pontosan? Mert az egyben rendezni az a mai szóhasználatban azt jelenti, hogy egy összegben kifizetni. Előtte meg azt írod, hogy részletekben fizetnéd.
Az se tiszta, mit jelent az, hogy "voltam náluk". Kinél? A banknál, ahol kaptad a hitelt? Vagy a követeléskezelő cégnél, amikor megkaptad a felszólítást? Vagy már a végrehajtónál voltál? Ha voltál náluk (a nem tudom, hol) akkor ott nem mondtak semmit, hogy engedik-e a részletet vagy sem?
Szóval bocs, de homály az egész.
Addig csak annyit tudok mondani, hogy menj be ahhoz a céghez, akinél a hiteled van és próbálj meg velük egyezkedni - de ettől még majd a végrehajtó díját is ki kell fizetned. Bár legjobb lenne, ha a végrehejtőót keresnéd meg. Ne hagyd annyiba az ügyet, mert aztán egyszer csak jól meglepődsz, ha a fizetésednek egy részét letiltják.
Nem valószínű, hogy 4 órás munkaviszonyra, végrehajtás alatt álló, tehát KHR listásan kapnál bármilyen hitelt.
A fizetésedből fogják tiltani, apránként. Azt meg véletlenül se próbáld meg, hogy akkor kilépsz a munkahelyről, mert akkor még évek múlva is retteghetsz, mikor találnak meg. Hiába nincs végrehajtható vagyonod, hacsak a banknak küldenek egy megkeresést, hogy van-e letiltani való pénz, már az is meghosszabbítja az elévülést.
Adósságrendező hitelt meg annak szoktak adni, akinek több hitele van, de fizeti, csak nehezen - ha már végrehajtás alatt állsz, nem hiszem.
De azért próbálj meg bemenni a bankba, ahol a hiteled van, mert hátha és azért a bankok azt is értékelik, ha "együttműködő" az adós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!