Bankszámlát szeretnék nyitni, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
18 éves leszek. Az a kérdésem, hogy melyik banknál érné meg leginkább a számlanyitás, mennyibe kerül, mennyi az éves kártyadíj? Ha nyitok egy bankszámlát, akkor mennyi ideig használhatom? Ha a számlán hosszú időn keresztül nincs pénz, akkor nem szűnik meg? Vannak hátrányai? Hogy győzzem meg a szüleimet?2010. júl. 13. 11:16
1/3 anonim válasza:
pl. otp junior. nincs számlavezetési díja. többit meg tudod csekkolni az otp.hu honlapon.
2/3 anonim válasza:
én Erste bankos vagyok ha nincs pénz rajta atól még kel fizetned 1000ft körül de minidg rájukbízhattam a pénzemet nagyon jókis bank hát mondd meg a szleidnek hogy szeretnél bankszámlát nyitni de ha nincs rajta pénz akor minek nyitnál bankszámlát egyépkánt föntartják a fiókod ha nincs benne pénz és akor kikelfizetned a fentartási díjat ha meg van benne pénzt akor autómatikusan levonják minden hónapban
3/3 anonim válasza:
Kalkulálj előre havi szinten: mennyit fogsz utalni, hányszor és milyen összeget veszel majd fel, milyen kártyára van szükséged (pl. neten fogod-e használni). Ez alapján válassz bankot (meg persze, hogy van-e a közeledben). Raffi, UniCredit, K&H, CIB - ezeknek biztos lesz olyan csomagjuk, ami kedvező (pl. a CIB-nél a CIBEZZ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!