Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Én kapok e akkor hitelt ha...

Én kapok e akkor hitelt ha itthon vagyok a babával?

Figyelt kérdés

Na az a helyzet hogy a párommal egy számlán vagyunk, és az ő füzetése meg az én Csedem és a családi potlél megy rá. Sürgössen kellene ház,

Csak az a baj hogy a párom bárlistás és nem kaphat hitelt,

No de ên hitelmentes vagyok, nincs hitelem,

És az lenne a terv hogy a párom számlaszámát az én nevemre iratni, és hátha ajánlanának nekem hitelt.

Igaz hogy csak jövöhét utáni héten tudunk be menni a Bankba megérdeklödni, csak mire számithatok szerintetek?

Mert tényleg igy tudnánk lépni egyről a kettöre.

Aki tud ebben segitenk az kérem irja meg hogy mire számíthatok hogy ne érjen meglepetés

Köszönöm( normális emberektöl normális választ kérek!!)

2019. aug. 6. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt lehet csűrni, de nem fizette ki a hitelt. Tök mindegy ki vette fel és az is, hogy miért (pláne, hogy olyan nincs, hogy valaki felvette a nevére - ott kellett lennie!).

Az nagyon becsülendő, hogy MOST szeretné jóvá tenni és ezért elmenne külföldre is dolgozni - de ez a bankot teljesen hidegen fogja hagyni.

2019. aug. 7. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!