Én kapok e akkor hitelt ha itthon vagyok a babával?
Na az a helyzet hogy a párommal egy számlán vagyunk, és az ő füzetése meg az én Csedem és a családi potlél megy rá. Sürgössen kellene ház,
Csak az a baj hogy a párom bárlistás és nem kaphat hitelt,
No de ên hitelmentes vagyok, nincs hitelem,
És az lenne a terv hogy a párom számlaszámát az én nevemre iratni, és hátha ajánlanának nekem hitelt.
Igaz hogy csak jövöhét utáni héten tudunk be menni a Bankba megérdeklödni, csak mire számithatok szerintetek?
Mert tényleg igy tudnánk lépni egyről a kettöre.
Aki tud ebben segitenk az kérem irja meg hogy mire számíthatok hogy ne érjen meglepetés
Köszönöm( normális emberektöl normális választ kérek!!)
A CSED gyed gyes csak kiegészítő jövedelemként vehető figyelembe. Tehát kéne a párod hivatalos jövedelme és mellé számolnák a tiéd (de pl van olyan bank, ahol még ilyenkor is csak a gyes összegéig veszik figyelembe)
De hát ugye ő meg nem kaphat hitelt. Mondjuk jobb is, mert ha eddig nem tudta fizetni miért lenne most másképp.
Kedves utolso!
Nem az hogy nem tudta fizetni,
Csak volt a háttérben elég sok gond,pl az elöző élettársa volt az aki az ő nevére vett fel rengeteg hitelt.
2013-ban
És sajnos ez miatt lett bárlistán.
Ő becsületesen vissza fizetné az utolsó 5 forintig.
Azért is akar ő kimenni Németországba hogy vissza tudjuk fizetni,
Csak akkor ezek szerint " esélytelen" :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!