Mit tegyek, ha a főnök nem engedi hogy felmondjak?
Sziasztok.
Jeleztem a főnökség felé hogy szeretném otthagyni azt a kócerájt, de egyszerűen nem engedi meg. Az a válasza hogy szó sem lehet róla. Mindig felhozom neki hogy felmondanék, mennyi időt dolgozzak le, felmondási iőbe, de mintha a fallnak beszélnék, nem akarja meghallani. Most épp ott tartok hogy nem megyek be dolgozni. De ügye be vagyok jelentve munkaszerződés is köt stb.
Mit tennétek a helyembe? Ha nem megyek be hétfőtől, a cég mit tud tenni? feljelent?
Sziasztok! En is ilyen helyzetben vagyok!
Ha nincs se szerzodesem, nem vagyok bejelentve(nem kaptam soha semmi alairni valot), es meg csak jelenleti iv-et sem vezetnek. Megtehetem hogy egyik naprol a masikra nem megyek be?
13-as, nem, Te nem ugyanolyan helyzetben vagy, mert Te nem vagy bejelentve, vagy ha mégis, akkor nagy valószínűséggel egyszerűsített foglalkoztatásban.
Nos, ha így van és tényleg egyáltalán nem vagy bejelentve, akkor feketén foglalkoztatnak. Igenn, megteheted, hogy nem mész be, de mivel semmi nyoma annak, hogy ott dolgozol, ne lepődj meg, ha fizetést sem fogsz kapni.
Amúgy a TB-det fizeted vagy rendezve van valahogy?
Kérdező, nem ártana a figyelmes, értő olvasás: Azzal kezdtem, hogy 13-as, nem, Te nem ugyanolyan helyzetben vagy...Azaz 13-asnak írtam, hogy feketén dolgozik.
Majd a hozzászólásom második felében Téged kérdeztelek, Kérdező kezdettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!