TB tartozás lekérdezése ügyfélkapun, feldolgozás sikertelen. Ez miért lehet?
Nem Magyarországon élek egy jó ideje, kiskorúként mentünk ki. Mivel betöltöttem a 18-at, gondoltam lehet már elkezdtek valamit vonni.
Erre azt írta ki, sikertelen feldolgozás, majd a hiba okánál felugrik egy ablak, azt írja nincs adat.
Lehet, hogy már megszűntették maguktól a TB-m? Nem lett lejelentve a költözés. Azt hiszem csak az iskolában lettek dolgok elintézve, valamint le lett adva az új iskolám neve. Lehet ezáltal engem töröltek is a rendszertől?
Annak örülnék, mert mégis jobb mintha most bekéne fizetnem egy éves TB-t..
#10 wow az jó id lenne:D
Azért biztonság esetén megnézem a linkeket amit a chat-en ajánlottak, hogy a későbbiekben se számoljanak fel semmit.
Bár nem tudom van-e értelme bajlódni vele, hisz le van járva az én TB ellátásom ahogyan láttam. És gondolom meghosszabbították volna a 18. születésnapom után ha még az országban laktam volna, de nem tették, vagyis biztos tudtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!