Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ez a szakember tud nekem...

Ez a szakember tud nekem gyakorlati orakrol elkonyvelt igazolást adni?

Figyelt kérdés

Az (epitoipari okj) feltetele egy ot eve a szakmaban dolgozo szakember mellett eltoltott ido ugye, jelen esetben 560 ora.

A szakembernek megvan a vegzettsege, viszont 15 eve feketen dolgozik, igy el tudom szamolni a gyakorlati idot vagy jogilag szurke zona es baj lesz belole?

2019. febr. 23. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:

" egy ot eve a szakmaban dolgozo szakember mellett eltoltott ido ugye, jelen esetben 560 ora"

Az én időmben mestervizsgája is kellett hogy legyen az illetőnek. ma már nem így van? Mivel amennyire én tudom az egész tanulóskodós történt az iparkamarán keresztül megy, meg mindennek le kell papírozva lennie, így ilyen fekete munkással nem sokra mész szerintem.

2019. febr. 23. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Régen nem volt kötelező a mestervizsga, 3 éve viszont már az. Csak mestervizsgával rendelkezőt alkalmazó képzési helyen lehet teljesíteni a kötelező képzési gyakorlatot.
2019. febr. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!