Magyarországon mennyit keres egy könyvelő, vagy gazdasági szférában dolgozó szakember?
100.000 és 20.000.000 között keres. Attól függ kinél és mit dolgozik.
Értelem szerűen a legtöbb alkalmazott közelebb a 100-hoz, míg a nagykutyák könyvelői közelebb a 20 milkához.
az én fizetésem 98.000 forint (ft), az ismerőseim átlagban 94.000-115.000 ft Az egyik ismerősöm keres ennél "jóval" többet ő már 18 éve a szakmában van, neki a fizetése 130.000. ft
És természetessen minden bruttó.
Nem tudom hogy Romániában hogy mennek a dolgok ez ügyben, de valószínű másképp, mivel mi is törvényekre támaszkodunk, nem tudom mennyire tér el.
Miért akarsz Romániából eljönni?
A fizetések itt borzasztó rosszak.
Előző vagyok!
még annyit hogy az előbb könyvelő szakmát írtam, viszont itt nem elég egy diploma, hanem utána el kell menni mérlegképes könyvelő tanfolyamra, és ha ezt elvégezted akkor még 3 év amíg regisztrálnak, addig pedig a a szakmában kell dolgozni. De nézz bele a számviteli törvénybe majd látod az eltéréseket.
Nekünk ez van: 2000 évi C törvény
ha kell valami írj nyugottan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!