Mikortól lehet szemelyi jovedelem adobevallast elkesziteni?
Figyelt kérdés
Minden papirom megvan, mikortol lehet beadni ugyfelkapun keresztul beadni?
Adovisszateritst kernek es szeretnem minel hamarabb visszakapni.
Koszonom
2019. jan. 31. 19:45
1/9 anonim válasza:
Nem látom még a NAV honlapján a hozzá tartozó nyomtatványt, tehát még nem lehet, valószínűleg papír alapú sincs még.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
2019. jan. 31. 19:57
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Huh basszus
Segitesz nekem abba hogy a sulyos fogyatekossagi adokedvezmenyt hogy kell rogziteni?
Vagy mennyire nehez egy laikusnak ez az egesz?
Koszi
2019. jan. 31. 20:51
5/9 anonim válasza:
A fogyatékos adókedvezményt a 45. sorba kell írni, oda is van írva, hogy mennyi a max, amit egész évre vissza lehet igényelni. Ha enélkül meg tudod csinálni az adóbevallást, akkor ennyi az összes plusz, ami teendő van vele. És a legvégén kijön majd a 80. sorban, hogy mennyit kapsz vissza. A főoldalon ikszeld be, hogy az egész összeget visszakéred, meg add meg, hogy hova kéred a pénzt.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi
Megprobalom mindenkeppen megcsinalni
2019. jan. 31. 21:16
7/9 anonim válasza:
Köszi, nem tudom miért, de 2019-es évet kerestem. :)
8/9 Ivett2-5 válasza:
Sziasztok olyan kèrdèsem lenne hogy az adó tervezetet mindenkèpp megkell várnom hogy betudjam adni az adós papírokat??
9/9 anonim válasza:
Saját készítésű bevallást május 20-ig bármikor benyújthatsz. Akár már ma is. Az felülírja a tervezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!