Adócsalás, költségvetési csalás, hasonló dolgok esetében melyik összeget veszi figyelembe a NAV a büntetés során?
Ez eddig oké, csak arra lennék kíváncsi inkább, hogy mennyire érné ezt meg, és hogy lehetséges lenne utólag azt bevallani, ami nem is az én számlámra érkezett. Szóval én bevallhatom-e azt, ami más számlájára érkezett? Ha pedig igen, akkor ez az összeg mennyi lenne kb. 800.000Ft bevétel esetén?
Nem, a számlatulajdonosnak lett cég. Nyugodtan adják ki az adatokat, teljesen más, mint az enyém. :)
Ha nem váltasz ki adószámot akkor ott marad az 1-es számú 1 milliós felső határos tétel.
Ha a szüleid tudnák finanszírozni a büntetést, akkor kérd meg őket hogy fizessnek egy adotanacsadot akivel egy "válságmenedzsmenti" tervet ki tudtok vitelezni +fogadj egy könyvelőt aki a (ön) revíziós dolgokat elvégzi.Utána ha akarod másnap vissza is adhatod az adószámot.
Amúgy volt már gyakoriról meg egyéb névtelen fórumról 6 milliós gvh-s büntetés is.
"Nem tudom, hogy a régebbi állapotról küldött-e be képeket a jelentés mellé, de ahogyan olvastam, képeket, videókat nem is tudna csatolni, csak pár megás szövegeket."
Nem is kell neki ilyeneket küldeni - elég egy képernyőkép (screenshot) az adott weboldalról. Ma már nem egy nehéz dolog akár okostelefonnal is ilyent készíteni.
"Egyébként nem hiszem, hogy a gyk bármire is bizonyíték, mert ide bárki regisztrálhat bármilyen névvel, és nem tudni, melyik kérdés kihez tartozik. Annyi energiát, pénzt, időt nem fognak szerintem erre fordítani, hogy itt kutakodjanak,"
Tévedsz: sokan megfeledkeznek róla, illetve nem is tudják, hogy az interneten mindennek nyoma van.
Hiába törölsz ki egy oldalt - annak a nyoma azért megmarad. Hiába adsz meg hamis adatokat - azért simán meg tudnak találni, ha akarnak.
Ráadásul mostanában eléggé ráálltak az online sportfogadás és a jogsértő webáruházak témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!