Gyorshajtás Németországban. Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi történik, ha nem fizetünk ki egy büntetést?
Legközelebb auto helyett egy gerincet vasaroljal.......
Amugy meg így is úgy is be fogjak hajtani rajtad,ha van eszük még ülnek rajta kicsit(főleg ha még valaszolni is csesztél a levelukre)hogy aztan minden féle pótlékra stb hivatkozva az eredeti büntetés 2-3 szorosat kelljen befizetned!Tudod van ez a dolog,hogy europai unio,ami nem csak arra jó,hogy a hatarnal nem kell megmutatni az utlevelet/személyit.......
Bizony, egyszer csak majd a végzés fog jönni egy sokkal magasabb összegről.
Kiterjedt, hatékony és gyors együttműködés van ma már az uniós országok közt, hidd el. Van a családban ügyész, onnan tudom. Ha valakit el akarnak kapni, akkor csak írni kell egy kérelmet, és a német rendőrök már mennek is a gyanúsítottért.
Hibáztál, elkaptak, megbüntettek - ha gyorshajtáshoz tökös gyerek voltál, a felelősségvállaláshoz miért nem vagy az?
Nem arról van szó, hogy nem akarom kifizetni a büntetést
(kifizethető összeg lenne). Az első levélből úgy értettem, ha nem válaszolok, akkor automatikusan a nevemre írják a büntetést és persze küldenek egy másik levelet, amiben megmondják mennyit kell fizessek és hova küldjem a pénzt. Német ideiglenes rendszámom volt, ami a nevemre volt írva (otthoni lakcím megadva, ezért kaptam meg én az első levelet). Van-e valamilyen német adatbázis, ahol ellenőrizhető lenne a büntetések állapota?
Nem fizettem ki. Azóta semmilyen levelet nem kaptam tőlük ezzel kapcsolatban.
Időközben jártam Németországban, sofőrként igazoltatva is voltam, de nem mondták, hogy lenne tartozásom vagy valami gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!