Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kell digitális rajz...

Hogyan kell digitális rajz árulásnál adózni? (csak hobbiszinten csinálnám! )

Figyelt kérdés

Az adózás érdekelne, mert pl én Paypalt használnék és ötletem sincs hogyan kell adózni hogyha én ilyet csak hobbiszinten csinálnék külföldieknek (csak nekik, magyarországon alig keresnék valamit). Amire én gondolok az angolul commissions, ha valaki így tud valamit. Előre köszönöm a válaszokat!

15/N

2018. júl. 11. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy Magyarországon legálisan nem csinálhatsz ilyet. Ha rendszeres a tevékenység, áfás számlát kell adnod, de az egyéni vállalkozóit nem válthatod ki még... Vicc ez az ország. Én tizenévesen elég sok pénz kerestem online tevékenységből, soha nem adóztam utána... De természetesen te ne legyél ilyen ;)
2018. júl. 11. 19:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, kár. Akkor talán megpróbálom a Deviantart-ot.
2018. júl. 12. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!