Hogyan kell adóbevallást csinálni?
Figyelt kérdés
Nyáron volt egy kis munka és most jött az email az ügyfélkapunk hogy május 22ig rendezzem de hogy? Soha nem csináltam még ilyet. Ha csúszok sokra csesznek meg?2018. máj. 9. 17:19
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve milyen papírok kellenek hozzá.
2018. máj. 9. 17:19
2/5 anonim válasza:
Miféle kis munka?
Ha alkalmazotti jogviszonyban, akkor minden papírt megkaptál jan. 31-ig.
3/5 A kérdező kommentje:
1 hetet dolgoztam összvissz és csak egy bérpapírt kaptam róla. De hogy kell megcsinálni? Ha bemegyek a NAVhoz nem csinálják meg? De milyen papírok kellenek hozzá?
2018. máj. 9. 17:38
4/5 A kérdező kommentje:
Hogy pontosítsak nyári gyakorlatom volt egy hétig egy üzemben és amit akkor kifizettek azután kell bevallást csinálnom.
2018. máj. 9. 17:56
5/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de elolvastad rendesen azt az emailt? Tavaly óta (!) a NAV megcsinálja a bevallást, és ha van ügyfélkapud, meg is tudod nézni (gondolom, az emailben link is van). Ha egyetértesz az ott látottakkal, nincs további teendőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!