Ezek a hibák elnézhetőek egy könyvelőnek?
Bzonytalan vagyok, mert félek könyvelőt váltani, viszont nagyon zavar a jelenlegi helyzet is.
Többször fordult elő,hogy nem pontos az áfa összeg vagy a szállítói tartozások listája.
Évek óta nem maximalizálják a házipenztár összegét, erre a könyvelőm minap rámförmedt, hogy miért tartok az előző év bevételének 10%-ánál több pénzt a házipénztárba. (??)
Ezért a múlt évi nyereseget, hogy ne maradjon sok pénz a hpénztárba kiadasin kiírta a Bt. egyik tagjának tagi kölcsön visszafizetés jogcímen. Velem már csak a nyitó pénztárt közölte. És még neki állt feljebb amikor szólni mertem, hogy ez így nem oké.
Most még ráadásként visszamenöleg emelt könyvelési díjat, mert elfelejtett korábban szólni a várható emelésről.
8 éve egyszer se vette a fáradságot, hogy a Szabályzatot frisíteni kéne, pedig megállapodtunk korábban, hogy segít benne. Sőt, pont a házipenztárral kapcsolatos vitánk során hívtam erre fel a figyelmét. Erre ő csak nevetve legyintett, hogy nekünk ilyen úgysincsen. Az eszem megáll.
A váltást fontolgatom, vajon elegendő ez a kenyértöréshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!