Mik azok a dolgok amiket feltétlenül tudnia kell egy kezdő könyvelőnek?
Figyelt kérdés
Egy kisebb kft könyvelését kell majd elvégeznem. Értékesítések, bank, áfa stb ezek mennek. Mik azok a dolgok amiket még feltétlenül tudnom kell?2017. jún. 14. 20:29
1/11 anonim válasza:
HA ezt a kérdést fel kellett tenned, akkor el ne vállald. Iszonyú nagy felelőtlenség lenne.
2/11 A kérdező kommentje:
kérdésre nem sikerült válaszolni, nem baj.
2017. jún. 14. 21:38
3/11 A kérdező kommentje:
nyilván nem gondolhatod hogy felügyelet nélkül szabad kezet adnának...csak nem akarok beégni hogy valamit nem tudok
2017. jún. 14. 21:43
4/11 anonim válasza:
minimum azt, amit az iskoládban megtanítottak...
5/11 anonim válasza:
Áfa megy? Közösségi beszerzés, áprilisi teljesítés, de csak júni elején jön a számla. Kell önellenőrizni az áprilisi áfát vagy nem?
6/11 A kérdező kommentje:
pont ilyen válaszokat akartam kedves utolsó!
2017. jún. 14. 22:01
7/11 A kérdező kommentje:
nem sok beszerzés van a cégnél havonta 1-2 amiről eddig hallottam az is sima anyagbeszerzés de kérlek világosíts fel! Suliban alapokat tanultuk csak
2017. jún. 14. 22:02
8/11 A kérdező kommentje:
igazából eddig nem sokat láttam minek mikor jön meg a számlája azt hittem amikor szállítják akkor már hozzák is a számlát
2017. jún. 14. 22:07
9/11 anonim válasza:
Számviteli Törvény
Személyi Jöv. adó Törvény
Áfa törvény
Tao törvény
ART (=Adózás Rendjéről szóló Törvény)
Munka Törvénykönyve (ha már egy kft. teljes ügyvitele)
IPA törvény...
10/11 Whispering Tree válasza:
Szia!
Ez évek gyakorlatával fog majd felépülni. Az eleje kínszenvedés lesz! Tartsd fejben: nagyon könnyű hiábzni, ezért inkább kérdezz nálad tapasztaltabbaktól sokszor és sokat.
Mindig ellenőrízzék a munkád, és ne feledd: csinálni, csinálni, és csinálni....csak így fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!