Az adóbevalláshoz ebben az esetben mit kell beadnom a könyvelőnek?
Nem tudom számít-e, de vettem feleségemmel egy lakást hitelre 2017 elején - volt önerőnk is. Nem vagyok munkanélküli segélyre bejelentve, így regisztrált munkanélküli sem. Ellenben kijárogattam külföldre és kézhez megkaptam a pénzt amit ott kerestem,a TB-met pedig magam fizettem.
Ilyen esetben nem tudja valaki, hogy pontosan mit adjak be a könyvelőnek, kell-e egyáltalán valamit, pl. igazolást szereznem bárhonnan?
Tehát gyakorlatilag papíron egy éve lényegében nincs jövedelmem semmi. Amit ugye külhonban kerestem KP-ban megkaptam és el is költöttük rendszeresen,m abból éltünk lényegében.
A lakásról kell valamit vinnem a könyvelőnek? Mert az ugye nem bevételként jelenik meg az életemben, de valahol olvastam, hogy talán annak is kell az adásvételije,d e valaki okosabb okítson ki, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!