Számla alap adatait kitölthetem férjem helyett?
Csak az eladó adatait vagy az eladott termékek nevét, áfáját, árát, végösszeget akár? Vagy semmit?
Én vállalkozó vagyok, de nem rég óta, ő most lett az, de a kézírása sajnos förtelem.
Szeretném hogy el lehessen olvasni, erre van mód, vagy mindenképp neki kell?
Ne haragudj, de akkor egész életében, amíg vállalkozó lesz, Te fogod kiállítani a számlát helyette?
Ha ennyire problémás a kézírása, akkor regisztráljon be a számlázz.hu-ra és állítson ki elektronikus számlát.
Nem istápolhatod végig a vállalkozása alatt, felnőtt ember.
Bocs, ha kicsit "gonoszkodok", de látom lelki szemeim előtt, ahogy üzletet köt és amikor le kell számlázni, akkor hazarohan, hogy megírd a számlát :-)
2-es, először én is azt akartam írni, de az nem megoldás, sajnos: ugyanis ha nagyon csúnyán ír, akkor akár az eladott "termék"/szolgáltatás sem olvasható - az meg már nagyobb gond...
Sőt, láttam olyan számlát, ahol a számokat is alig lehetett kibogozni.
Köszönöm a vállalkozást, teljesen érthető amit irtok :)
A vállalkozás 1 évre szól nála és csak amiatt, hogy jövőre adóstárs lehessen ház vásárlásnál, mert most egyetem mellett nem tud teljes értékű állást vállalni, és jövő januártól a elhelyezkedhet a tanult téren. (ahol szerencsére nem kell sokat írnia, se számláznia :) )
A kérdés még adott, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!