Broker666 kérdése:
Alap adózás Kft-esetében?
Figyelt kérdés
Előre is elnézést,ha nem érthetően vagy hülyeséget kérdezek.Szóval németország-ból importált termék ami tegyük fel 75 ft ezt én eladom 105 ft+Áfa vagyis 133,35 Ft-ért.Az árrésnél képződött 30 ft nyereségem,ez a 30 ft nyereség már az én tiszta hasznom(tehát egy összegben levehetem a bankkártyámról?)Ammenyiben nem milyen és mennyi adó-t kell fizetnem az említett 30 ft-ból? A válaszokat előre is köszönöm !2015. szept. 10. 23:12
1/2 anonim válasza:
Hogy finoman válaszoljak:
az első mondatodnak a "vagy" után következő része az igaz!
A dolgok nem így működnek!!! Keress meg egy könyvelőt személyesen, mert igen-igen nagy a sötétség jelenleg odabent! Itt 1-2 mondattal nem lehet tisztán és világosan elmondani!
2/2 anonim válasza:
Én is azt tudom ajánlani, amit az első, sok a fehér folt nálad a dologgal kapcsolatban.
A legelső ott van, hogy ez nem a Te nyereséged, és nem a Te bankszámládon fog jelentkezni, mivel KFT-ről beszélünk. Szóval itt nincs olyan, hogy "enyém", hanem csak olyan van, hogy a "gazdálkodó szervezeté".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!