Mekkora eséllyel fogják/állítják meg az Amerikai csomagokat a vámosok? Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Bővebben lent!
Amerikából szeretnék rendelni magamnak 1 órát, ami ár szerint már bőven vámköteles, viszont rendeléskor van olyan opció, hogy vám nélkül rendelhetem, ez esetben lutri, hogy 'vagy megfogják, és kifizettetik, vagy nem'.
Vámmal sajnos akkora értékű lenne, hogy nem rendelném meg annyiért. Kérdésem tehát az volna, személyes tapasztalataitok alapján milyen gyakorisággal állítják meg a csomagokat a vámosok, mekkora esély van rá, hogy megúszom ? (személyes tapasztalatokat szívesen olvasnék) Válaszaitokat előre is köszönöm!
A nagyobb vagy értékmegjelölt csomagokat 100%.
A kicsiket amikre kamu érték van ráírva kb. 50-50%. Ha átvilágítják és látják, hogy óra van benne biztos, hogy megállítják.
lassan 20 eve elek az allamokban, tobbx adtam fel csomagot a hazaiaknak
volt hogy egy 120 dollaros cipot, aminek a vamnyilatkozatan (amit a postan toltetnek ki velem) rairtam a cipo erteket, mert a biztositast aszerint kotik, vagyis ha a csomag elveszik a cipo erteket legalabb fizeti a posta biztositoja
nem allitottak meg a vamosok otthon a csomagot
igazabol eddig egyetlen csomagomat sem allitottak meg
a parom viszont kuldott a szuleinek csomagot (vamertek folott volt a cucc) es 2 alkalommal is megallitottak a csomagot
mi innen irtunk egy emailt a magyar vamnak, amiben szamlaval bizonyitottuk hogy a cucc erteke bizony nem eri el az vamerteket, a csomagot a vam tovabbengedte
ha nagyon szeretned az orat, akkor rendeld meg vamfizetes nelkul es remenykedj
a helyzet az, hogy a vamosoknak nincs kapacitasuk minden egyes Magyarorszagra erkezo csomagot megallitani es vameljaras ala helyezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!