Nem régiben rendeltem Wishről pár dolgot. Már letelt több, mint egy hónap, de még mindig nem kaptam meg a csomagokat. Mi ilyenkor a teendő? Járt már így más is?
Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm! :)2017. okt. 2. 20:46
1/4 anonim válasza:
Mennyi szállítási időt ígértek? Az eladó mit mond? Fel van már adva a csomag? Ha igen, mivel küldte? Követési száma van?
2/4 tyttöö válasza:
Visszakérheted az áruért fizetett összeget, ha nem kaptad meg időben a rendelt dolgot.
3/4 Otaku1238 válasza:
Én se kaptam meg majdnem 2 hónap alatt és a pénzt is visszakértem de 2 hónap óta azt sem utalják vissza.
4/4 tyttöö válasza:
Édesanyámnak, valamint nekem is gond nélkül visszautalták a pénzt.
A Wish-el nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, bár tény, hogy nem a legolcsóbb Kínából rendelős oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!