Garantált bérminimumon vagyok?
Attól függ a munkakörödben a szakképesítésednek megfelelő pozíciót töltöd-e be?!
Ha nem, akkor minimálbért vesznek figyelembe, ha igen akkor meg a garantált bérminimumot.
Attól függ a munkakörödben a szakképesítésednek megfelelő pozíciót töltöd-e be?!
Véletlenül se. Ha én cukrász végezettséggel felszolgálok, akkor is gbm. Munkakör dönti el, a munkavállaló képesítése mindegy. Kínaiban eladóként dolgozók közül kb senki sem ilyen végzettségű, vagy tescóban, stb. Nekik is gbm jár.
A vendéglátó eladó az mióta gbm?
Nekem az egyik üzletben a 1339-es üzletvezetőm az, de a konyhai kisegítő , eladó (feor 9235 9236 ) képesítés nélkül is minimálbéres, ahogy a tescos 9224-es arufeltolto is ( ami két éve átmenetileg még én is voltam )
az árufeltöltő nem eladó. MEg a konyhai kisegítő sem. A 9235 nem eladó, hanem gyorséttermi eladó, boltban nem alkalmazhatod vele a dolgozót.
Eladóról beszéltem és felszolgálóról, ne dumálj mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!