Ha nyitok ma egy egyéni vállalkozást, kell adóbevallást tennem 12-éig? Ha igen milyent, hol nézhetek ennek utána? (nem katás lenne és áfakör mentes lenne)
Pl. a kérdésre adott választ próbálod eltitkolni, hogy úgy menjek a könyvelőhöz, hogy fogalmam sincs semmiről.
Erről írtam, csak úgy teszel mintha fel s fognád.
Pedig ha igaz hogy könyvelő vagy akkor nagyon is jól érted a kérdést, s a lehúzásról szól a viselkedésed.
Nem lenne észt veszejtően nehéz válaszolni, de az se lenne nehéz, hogy ha nem akarsz válaszolni akkor hallgass. Ehelyett arról győzködsz, hogy milyen jó ha tájékozatlanul megyek a könyvelőhöz. Persze, hogy jó, a kérdés csak az, hogy kinek...
Honnan a vérből tudjuk, kell-e bármit beadnod, infó nélkül? Alkalmazott van? Vagy Ny ment be?
Idióta.
Van egy találmány: beszéd.
Van egy másik találmány: írás.
Harmadik találmány: internet.
Ha ezt a hármat megfelelően összekombinálod akkor alkalmas lehet ez a hármas együttes arra, hogy egyik ember megértse a másikat és/vagy megtudjon egyik a másiktól,-ról ezt azt.
Szerintem hagyni kell az egészet!
Vagy minket akar totál hülyére venni, vagy ő maga az, és hiába is akarjuk neki mondani, hogy menjen könyvelőhöz, jobban jár...
"Szerintem hagyni kell az egészet!
Vagy minket akar totál hülyére venni, vagy ő maga az, és hiába is akarjuk neki mondani, hogy menjen könyvelőhöz, jobban jár..."
Neked is elkélne egy szövegértési továbbképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!