NAV ügyfélszolgálaton ellenőrizhető a munkáltató? És ha simliskedés nyomára bukkan a NAV hivatalból vizsgálatot indít vajon?
Figyelt kérdés
Ha bemegyek egy nav ügyfélszolgálatra tudom ellenőrizni az alábbiakat a munkáltatóm kapcsán?
- bejelentés megléte
- mennyi a havi fizum NAVnak jelentve
- fizetik-e utánam TB-t stb amit kell
- milyen munkaidőben vagyok 4 órás vagy full munkaidős 8 órás?
És a grátisz kérdés: ha ott a helyszínen kiderül vmi simli és ezt elmondom a nav-osnak akkr az hivatalból vizsgálatot indít?
Pl ha elmondom neki hogy minimálbérre vagyok bejelentve 4 órában és nézze meg itt a szerződésem itt a fizetésról szóló bankbizonylatom stb full munkaidőben vagyok nem minimálbérrel-akkor mi van?
2017. aug. 24. 08:57
21/23 anonim válasza:
Én ilyet nem mondtam még senkire, de Te tényleg hülye vagy! (Már megbocsáss)
Részemről nem követem a kérdésed tovább...
22/23 A kérdező kommentje:
Nahát nahát hova tűnt a hozzászólásom? ????? NAHÁT NAHÁT!!!!
2017. aug. 31. 07:01
23/23 A kérdező kommentje:
"(Már megbocsáss) "
Isten megbocsát én nem.
Erről ennyit.
2017. aug. 31. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!