NAV ügyfélszolgálaton ellenőrizhető a munkáltató? És ha simliskedés nyomára bukkan a NAV hivatalból vizsgálatot indít vajon?
Ha bemegyek egy nav ügyfélszolgálatra tudom ellenőrizni az alábbiakat a munkáltatóm kapcsán?
- bejelentés megléte
- mennyi a havi fizum NAVnak jelentve
- fizetik-e utánam TB-t stb amit kell
- milyen munkaidőben vagyok 4 órás vagy full munkaidős 8 órás?
És a grátisz kérdés: ha ott a helyszínen kiderül vmi simli és ezt elmondom a nav-osnak akkr az hivatalból vizsgálatot indít?
Pl ha elmondom neki hogy minimálbérre vagyok bejelentve 4 órában és nézze meg itt a szerződésem itt a fizetésról szóló bankbizonylatom stb full munkaidőben vagyok nem minimálbérrel-akkor mi van?
nem tényleg nem fogom fel!!!!!!
ott állok adott esetben kezemben a tb kártyával az orvosnál abban a hiszemben hoyg a tb-m rendezett hiszen van állásom vonják a tb-t erről papírt is kapok havonta a munkáltatótól... és akkor szólnak hogy hoppá.... tb jogviszonya rendezetlen....
de erről vajon az orvos vagy sima recepciós honnan tud?
hát nem adótitok mégsem????
Mert 1 perc alatt megmondja!!!
hm?
akkor ez hogy is van????
Adótitok a munkáltató tartozása, nem az, hogy van-e rendezett TB-d, vagy sem.
A munkáltató tartozása pedig az, amit a béredből kötelező jelleggel levon, valamint az utána fizetendő közteher. Erről nem fogsz információt kapni a NAV-nál Te szerencsétlen.
Az orvos pedig figyelmeztet, hogy nem rendezett a tb DE ETTŐL MÉG UGYANÚGY KÖTELES ELLÁTNI!!
Ami ingyenes az ingyenes akkor is.
" Adótitok a munkáltató tartozása, nem az, hogy van-e rendezett TB-d, vagy sem. "
Nem, nem értem..... vesszek meg ha értem!!!!!!!
Ha nekem a munkáltatóm azt mondja hogy levonom tőled a tb-t és befizetem ahova kell és erről még papírt is ad (bérjegyzék....) majd mégse küldi el sehova csak levonja és zsebre teszi.....
és nekem meg jön a levél a nav tól hogy fizessek be 2016-ra ennyit meg annyit mert egy fillér tb befizetésem se volt-noha a munkáltató tőlem levonta!!!!
Na akkor mi van? Az kinek a tartozása végső soron? Mert nem az enyém az biztos, tőlem levonták igazolható bizonyítható!!!!!
Az a munkáltató tartozása!!!! Voilá!!!
És máris tudok a munkáltató adótartozásáról???
Hm? Hogy is van ez akkor?
Egyáltalán nem értem. Vesszek meg ha értem...
Illetve értem csak akkor meg fals duma volt hogy "adótitok amiről nem adhat felvilágosítást ill hozzá se fér más"
Jaja csak az 50-es mancika ott az SZTK pultban egy kattintással megmondja hogy maga ne fizet TB-t uram!!!
Na azt honnan tudja???? Hát nem adótitok???
Na???????
"A munkáltató tartozása pedig az, amit a béredből kötelező jelleggel levon, valamint az utána fizetendő közteher. "
Ja megint egy OLTÁRI baromság... OLTÁRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FÖLDRENGETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Benn voltam a NAVnál.
Megmondták.
Másik.
feketelista. NÉVVEL CÍMMEL AZON CÉGEK MAGÁNSZEMÉLYEK AKIKNEK adótartozása van!!!!!
FULL NYILVÁNOSAN....
Madárkám.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!