Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha azt mondom, hogy 99 000Ft+Á...

Ha azt mondom, hogy 99 000Ft+ÁFA akkor mennyit fizetek?

Figyelt kérdés
Erre jön még az adó szóval nem 99 000-et fizetek?
2017. aug. 3. 20:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A probléma sz volt,hogy egy múltkori máscègnèl lévő transzfernél direkt rá kérdeztem,hogy más nincs? Mert túl olcsónak találtam a kocsihoz képest meg máshonnan ahonnét ugyan olyan kocsikra kértem jóval több volt.

Na mindegy.. írom a levèlbe,hogy akkor utálom az összeget. Erre felhív,hogy a félreértések végettt az adót is fizessen be. Akkor a f@. szért nem lehet úgy írni ,hogy összesen 1414145256455Ft miért kell áfázni meg meghozni, sz legyen leírva ami kell!

Persze hogy jobb adó nélkül meg marad csomó pènz.

2017. aug. 4. 08:23
 12/12 Koplárovics Béci ***** válasza:

" miért kell áfázni"

Mert ha pl céges az ügyfél, és el tudja költségnek számolni, akkor az ÁFÁ-t visszaigényli, így neki a nettó ár számít. Az meg szerintem egy alapvető dolog, hogy az ember tudja mi az az ÁFA, mi az a nettó, mi az a bruttó.

2017. aug. 4. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!