Tehetek részletes, de anonim bejelentést egy tarsasaggal szemben? Bovebben lent
Figyelt kérdés
Sok borsot tör a dolgozók orra alá a bizonyos cég. Rengeteg mulasztást is elkövet. Szeretnem a NAV-nal bejelenteni őket, de nem szeretném hogy kideruljon a kiletem, mert csunyan megutnem a bokamat.2017. júl. 25. 08:24
1/13 anonim válasza:
Anonim módon már nem lehet ilyet, nem véletlenül.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnálom. Így nem merem meglepni. Hajrá korrupció!
2017. júl. 25. 08:48
3/13 anonim válasza:
"Hajrá korrupció!"
Nem a te esetedben hajrá besúgás!
4/13 A kérdező kommentje:
Közel 100 embert rovidit meg havi szinten a cég es tett tonkre nem egy embert. Miért is védeném szegény céget? Nevezhetsz besugonak. Nem erzem rosszul magam. Nekem nincs vaj a fulem mogott
2017. júl. 25. 08:56
5/13 anonim válasza:
"Közel 100 embert rovidit meg havi szinten a cég es tett tonkre nem egy embert. Miért is védeném szegény céget? "
Nem kell védeni! Ki kell állni, papírokkal alátámasztani.
Ha igaz baccák is meg rendesen!
6/13 A kérdező kommentje:
Hasonló ügy volt már a ceggel kapcsolatban... Nem egy csontja törött el az embernek aki "alá akart tenni" a cégnek. Cserébe kapott pár hét kórházat. Tett feljelentest is de eredmenye nem lett. Na ilyen gondra most köszönöm, de nincs szükségem. Ezért szerettem volna anonim módon, de nem lehet, ugyhogy csendben maradok.
2017. júl. 25. 09:57
7/13 anonim válasza:
"Ezért szerettem volna anonim módon, de nem lehet, ugyhogy csendben maradok."
Ha ennyire rossz a cég, akkor miért nem lépsz ki és utána nyomod fel őket? Vagy egy munkaügyi felügyeletes ellenőrzést küldeni rájuk - az mégsem NAV...
8/13 anonim válasza:
Ha ennyire szar a munkahelyed miért nem mondasz fel és mész máshova?
9/13 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy akár a ceg alkalmazasaban vagy azon kivul allok, mindenhogyan megutom a bokamat ha a nevemet adom hozza, szoval ugy lezarva. Sajnálom es köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 25. 11:35
10/13 anonim válasza:
A cég nem az NKVD, ennyire ne legyünk paranoiásak!
Ha törvényt sértenek igenis fel kell jelenteni, nem besúgni.
Ha erre fenyegetéssel reagálnak akkor ismét.
De erre lenne jó megoldás, hogy összefogni és másnap mindenki influenzával otthon maradna 2 hétig. Roló le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!