Tudok anonim módon csomagot rendelni és átvenni?
Pl webox / fostbox esetén kitalált névvel, és telefonszámmal, ha megkapom az email-t, azzal a kóddal ki tudom venni a csomagot?
Illetve ha kártyával fizetek, azokat az adatokat csak a csomagkézbesítő cég látja?
Ha kártyával fizetsz, tudják a neved, vagy annak a nevét, akiét használod
Ha átutalással fizetsz, tudják a neved, vagy annak a nevét, akinek a számláját használod.
Ha banki befizetéssel egyenlíted ki a számlát, akkor is tudják a nevedet.
Ha személyesen veszed át, akkor akár kamu néven is leadhatod a rendelést, de akkor meg az arcodat fogják látni.
Tehát anonim rendelés nem létezik, legfeljebb bevonhatsz egy "strómant" akinek a nevén fut a vásárlás.
Fun fact: még ha tudják is a valódi nevedet, baromira nem érdekli őket.
"Ha személyesen veszed át, akkor akár kamu néven is leadhatod a rendelést, de akkor meg az arcodat fogják látni. "
Ez a legkevesebb. Ha kérnek egy személyit és nem tudsz fölmutatni egyet, akkor az kínosabb, mint hogy mi van a csomagban.
Én óvszert szoktam netről rendelni. Pick-Pack pontra OMW kúthoz. Múltkor a csaj megkérdezte, hogy mi van a csomagban?! Mondom óvszer. Erre úgy elvörösödött, hogy ott helyben elszégyellte magát. Nincs ebben semmi probléma :D
1 dollárért 1 perc alatt lehet USD alapú virtuális bankkártyát igényelni olyan névvel amit beírsz. És online bárhol fizethetsz vele utána.
Magyar mobilszámot is lehet bérelni online amire kaphatsz SMS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!