Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit tehetek ha a cégem évközbe...

Mit tehetek ha a cégem évközben felvette a családi adokedvezményemet?

Figyelt kérdés

2017. júl. 2. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
És nem adta oda neked?
2017. júl. 2. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

LEgközelebb ne menj bele abba, hogy van valami papíron, a többit meg feketén kapod. Amert ezt csak úgy tudják megtenni...

Megegyeztek 200 nettóban, papíron minimálbér. Ő figyelembe veszi a csk-t, kevesebb adót fizet, te meg nem fogsz többet kapni, hiszen 200-ban egyeztetek meg...

2017. júl. 2. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit.
2017. júl. 2. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Be vagy jelentve rendesen?
2017. júl. 2. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bejelentve rendesen de tavaj kaptam vissza pénzt . ugyanigy voltam bejelentve ugyan ennél a cégnél.
2017. júl. 3. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Mit nyilatkoztál tavaly év elején? Havonta kéred? A "rendes" fizudon nem látszik, hogy több volt-e, mint tavaly előtt?
2017. júl. 3. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha be se vagy jelentve, akkor milyen adókedvezményről beszélünk?
2017. júl. 3. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Már többször jeleztük ezen az oldalon is, hogy azok, akik feketén, vagy szürkén kapják a fizetésüket, ne kérjék év közben a családi kedvezményt, mert nem visznek annyival többet haza. Inkább várják meg az adóbevallást, és akkor egy összegben kérjék visszamenőleg az egész évit. Akkor biztosan a pénzükhöz jutnak.

Mit tehetsz? Vagy csapkodod az asztalt és célt érsz vele, vagy felfogod tanulópénznek.

2017. júl. 8. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!