Hiányozni fog -e a pénz? Egy boltban a pénztáros a 3727 ft összegre kapott egy 20 ezrest, de a gépbe véletlenül 10200 at ütött. Egyébként jól adott vissza.
Mert benne van a gépben, hogy 3727 Ft-ért vásárolt valaki és a kasszában 3727 Ft van.
Az összeg hogy te milyen címletet adsz nem számít sehol az csak azért van hogy ne fejben kelljen kiszámolni a visszajárót.
Alapszintű matek, vagy józan parasztész.
Egyszer találkoztam én is egy nénikével, akinek ez nem állt össze a fejében. 1000 forint alatt vásárolt, 1000-ressel fizetett, a kasszás kolléga 10000-ret ütött be véletlenül, de jól adott vissza. A blokkra rákerül a fizetett összeg is, így fél óra múlva jött vissza panaszkodni, hogy ő 10000-essel fizetett, de rosszul kapott vissza, nézzék meg, itt a blokk.
Aztán persze visszanézték kamerán, hogy teljesen jól kapott vissza a nénike, de hát nem hitte el, mert hogy a blokkon más van (ő nem láthatta a felvételeket). Nem hittem el, hogy ilyen van, azt hittem, hogy a nénike furfangosan át akarja verni az üzletet, de ha egy ilyen kérdés megszületik, akkor máris átértékelem, lehet, hogy csak ennyire nem ment neki a matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!