Lenne egy kérdésem amit nem igazán értek. Az IQ Option nevű tőzsdézéssel kapcsolatos weboldalra regisztráltam és most így utólag miután rendes pénzel elkezdtem ott ténykedni megfordult a fejembe hogy adózni kell-e utána?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem amit nem igazán értek.
Az IQ Option nevű tőzsdézéssel kapcsolatos weboldalra regisztráltam és most így utólag miután rendes pénzel elkezdtem ott ténykedni megfordult a fejembe hogy adózni kell-e utána?
mivel mindenhol keresgéltem de sehol nem találtam semmi olyan részletet hogy hol és hogyan vagy hogy kell-e adózni utána és most egy kicsit ideges lettem.
Tegnap kezdtem el rendes pénzbe.
hát 10 dollarból most 51 dollárom van majd kiderül mi lesz de tisztába akarok lenni az adózásos oldalával.
És örülnék neki ha választ kapnék.
felcsutiolimpia
Utána jártam és olvasgattam sok helyen sokan dicsérték,és az ügyfél szolgálatuk is segítőkész,és nekem se volt eddig a próbálgatás alatt panaszom rá.
Csak nem tudtam eldönteni hogy kell-e adózni mert hogy ezt tőzsdének vagy szerencsejátéknak lehet-e tekinteni.
Utolsó:
Akkor ha szerencsejátékkal egyenértékű akkor ha kiveszek pénzt onnan,azután nem kell adózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!