Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Feketemunkát utólag be lehet...

Feketemunkát utólag be lehet jelenteni, megfizetni utána az adót, és ez mivel jár?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
jót röhögtem így reggel....
2010. júl. 13. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

És mégis minek kéne?

Ha nem kaptak el, utólag már nem bizonyítható rád.

Épp ezért vannak az apehos rajtaütés akciók..

2010. júl. 13. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első két válaszoló eléggé szűklátókörű...Mi van akkor ha van egy vagyonosodási vizsgálat, ő meg nem tud elszámolni 12x100e Ft-tal? Vagy az is lehet, hogy hitelt szeretne felvenni és ehhez kell x hónap bejelentett munka.

Szerintem be lehet, de biztosan elég macerás és hosszadalmas (akár több éves) is az eljárás és sokat büntetőkamatot is kellene fizetned. Szóval szerintem ne próbálkozz meg vele!

2010. júl. 13. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok, szerinted mit szólna a főnöke, aki feketén foglalkoztatta, ha most be akarná magát utólag jelenteni?

tegyük fel a 100ezres fizetést...a járulékok utána a munkáltató részéről mennyi lenne durván havi 80 ezer + egy kib.aszott nagy bírság fekete foglalkoztatásért....

2010. júl. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!