Hétfőn (Február 27-én) adóbevallási határidő van a vállalkozóknak viszont a könyvelőm nem hajlandó csak számla nélküli fizetés esetén elkészíteni a bevallást. Mit tehetek ilyen esetben?
Eddig hogy fizettél?
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy én is vállalkozó vagyok, de már azt is elfelejtettem, hogy be kellett adni az adóbevallást :-) Tényleg, meg is nézem, visszakaptam-e már a pénzem? :D
Szóval azt akarom kihozni belőle, hogy ha nem hagyja az ember az utolsó pillanatra, akkor nem lehet megzsarolni, illetve akkor lett volna időd átvinni.
Tehát pénteken vitted (24-én) az adóbevallásodat és a hét végén kellett volna/kellene megcsinálnia? A határidő febr. 25 és épp azért lett 27-e, mert 25-26 szabadnap, munkaszüneti nap.
Ha könyvelő lennék, még felárat is kérnék :-)
Nincs tragédia!
Kicsit későn vitted az anyagokat. Szóval oda-vissza játszik a felelősség. Adott egy ajánlatot, amit nem fogadtál el, ami nem fair, hogy egyből fel akarod jelenteni a NAV-nál (megjegyzem: ez azért nem olyan könnyű)....
Ha ő is ezt tenné az anyagod könyvelése után, nem biztos, hogy örülnél. Fordítsuk meg: biztos, hogy nem örülnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!