Miből tiltják le megteheti a Nav?
23100ft -tal többet utaltak gyedet mèg pár éve!
Most kaptam levelet a Navtól hogy a munkahelyem felé letiltást indítottak ,de onnan már nem kapok pénzt mivel gyesen vagyok!
Remélem nem vonhatják le a gyes vagy Csp-ből?
Senki nem mondta, hogy Te vagy a bűnös, egyszerűen csak azt nem értjük, hogy ha valamiről kiderült - akár utólag is, - hogy jogtalanul kaptad, és visszakérik, akkor az miért sértő számodra?
De láthatóan nem látsz tovább a mérgednél.
Igen mivel jogosan vagyok mérges!!!!😈😈
Ja és miért most jutott eszükbe?
Az teljesen mindegy, hogy miért most, valószínűleg belső ellenőrzés tárta fel a hibát, és ha a jogszabály lehetőséget ad rá, hogy kötelezzenek a visszafizetésére, akkor nyilván meg is teszik.
Valószínűleg ha Te is követted volna az ellátásod folyósítását, nem pedig csak örültél volna a kapott összegnek, akkor Neked is feltűnt volna idővel, hogy valami nem stimmel.
De ez most már nem oszt, nem szoroz, a kellemetlen helyzet már adott.
Követtem volna az ellátásom folyosítását??
Már bocsánat de én azt megkaptam ráutalták a bankszámlámra vagyis az enyém!!Tehát miért kellett volna nekem ellenőrizni hívtam volna fel a munkaügyest hogy te figyelj már nem utaltatok többet esetleg mert akkor gyorsan visszautalom !!
Hülyének nézel ?
Ja ez az eset egyetlen egyszer fordult elő,amit mellesleg nem gondolnám hogy nem érdemeltem meg!!
Tehát azt gondolom hogy igenis annak kellene visszafizetnie aki el ...szta !!
Témát lezártam
Hát én is lezártam, mert láthatóan az értékrendeddel vannak problémák, no meg a neveltetéseddel, ha úton-útfélen kapásból mindenkit lehülyézel.
Arra azért kíváncsi lettem volna, azt sem veszed észre, ha kevesebbet kapsz. Valószínűleg azt igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!