Hány %-ot kell adózni online szerencsejáték után? És mi a menete?
illetve javitanek: a tippmixpro-nak van csak engedely Magyarorszagon, az ebbol szarmazo bevetel adomentes.
16,27 vagy 43? Vagy mennyi?
S egyébként ha leakarok utána adózni, mit kell tennem? Könyvelőhöz kell fordulnom és még neki is pénzt adni?
ha tippmixpron játszol akkor SEMMIT sem kell adóznod.
Minden más esetben (bet365, unibet, bwin stb stb stb...) KELL adóznod a PROFIT után, annak 43 %át!!!
PÉLDA:
befizetsz 3 milliót, csinálsz belőle 3,5 milliót és kiutaltatod magadnak. Ekkor CSAK az 500 ezer Ft után kell adóznod, annak 43 %! amit majd beleírsz az adóbevallásodba. ÍGY lenne ez 100% legális Magyarországon DE vannak kibúvók, például a Skrill, amit állítólag nem figyel a NAV, adózás nélkül kiveheted a pénzed bármelyik ATM automatából. Sokan csinálják ezt, sokan milliókat vesznek le rendszeresen és senki nem foglalkozik velük.
Köszönöm.
Igen TippmixPro után tudom hogy nem kell.
De a 43% rengeteg. Ha elbuktam 3 milliót, 6 milliót kellene csinálnom (majdnem) hogy vissza nyerjem.
Azért 43% után elgondolkozik az ember hogy nyisson e Skrill számlát.
Ez a kérdés engem is foglalkoztat! Most jöttem ki a nav bol, es a nő semmit nem tudott ezzel kapcsolatban mondani! Holnapra ígért telefonos tájékoztatást... Pl: van-e összeghatár, ami alatt nem adóköteles? Hogyan es mennyi időn belül kell megfizetni az adót? Pontosan mennyi is az adója (SZJA:15-16% + eho ha ezt egyáltalán meg kell fizetni még). A befizetett összeget le kell vonni a nyeremenybol vagy a teljes kiutalt összeg után kell adózni....
Holnap talán meg tudom írni ezeket a válaszokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!