Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Leadtam a munkáltatónál a...

Dawee28 kérdése:

Leadtam a munkáltatónál a gyerekek utáni adókedvezményes papírt, de ki kellett pipálnom azt hogy " nem kérem a családi járulékkedvezmény havi összegének érvényesítését, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

3 gyerkőc után adtam le ezt a papírt viszont a munkáltatóm azt mondta hogy jelöljem be az a pontot hogy nem kérem a családi járulékkedvezmény havi összegének érvényesítését . Ez mit takar ??? Én úgy szeretném az egészet hogy minden hónapba megkapjam a gyerekek után a pénzt , nem úgy h bevallásnál utalják vissza .

Jelenleg bruttó 200 ezer a fizetésem most hogy ezt bejelöltem hogy fog változni , vagy egyáltalán mi a különbség a családi adókedvezmény és a családi járulékkedvezmény között ? Attól hogy én azt bejelöltem fogom kapni a három gyerek után járó kedvezményt minden hónapba ??? Családit , gyest nem én kapom !

2016. nov. 29. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Köszönet, hogy megértetted és elfogadtad a magyarázatomat...
2016. dec. 1. 08:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi hogy elmagyaráztad normálisan .
2016. dec. 1. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:

9, elég nagy gond, ha bevállalod, hogy nem szoktad ajánlani.

470 főnek számfejtek, és soha nem volt keveredés, és nem keletkezett visszafizetési kötelezettség.

Ne mondd, hogy nekeik akarsz jót, mert nem igaz. MAgadnak.

Kérdező, neked meg már előtte forintban is ki lett számolva, mi a különbség, de ne köszönd. Elég ha annak köszönöd, aki pont arra biztat, amit nem akarsz...

2016. dec. 1. 12:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem érzem gondnak, de tényleg nem ajánlom. De ha valaki szeretné, annak természetesen úgy van megcsinálva.

Nem magam miatt - hiszen csak egy kattintás, hogy így vagy úgy legyen - tehát nekem nem jár több munkával.

Azt, hogy egyáltalán nem jár ez a dolog visszafizetéssel - inkább hagyjuk. Egyszer sem állítottam, hogy mindig azzal jár, de én viszont sok olyat készítettem, ami az év közbeni járulékra vonatkozó érvényesítés miatt visszafizetésbe csapott át. Tisztább év közben nélküle, ami persze azon is múlik, hogy mekkora jövedelemről beszélünk, és év közben a jövedelmek havonta hogyan alakulnak. Ezt akár egy táppénzes történet is boríthatja.

Te megírtad a saját véleményed, én pedig a magamét. A döntés jogát pedig hagyjuk a kérdezőre...

2016. dec. 2. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!