Otthon készített tortákat, süteményeket árulhatok a neten? Milyen engedely kell hozzá ha kell?
Vannak ilyen tortás csoportok facebookon, ott sokan csinaljak ugy, hogy nincs vegzettseguk. o.O
Gyonyoruen dolgoznak es sok a megrendelesuk... Vagy csak siman hintsem el a barati koromben es varjam, hogy keressenek, hagyjam ki a netet?
Nézd, kérdésedből azt szűrtem le, hogy Te a legális oldalára vagy kíváncsi - erre válaszoltam (2-es).
Vállalkozó vagyok, egy egyszerű kürtőskalács sütésre sem kaptam engedélyt, mert nincs cukrász végzettségem.
Amúgy NAV-os próbavásárlók is vannak a Facén - addig tudják csinálni, amíg bele nem szaladnak egybe vagy valaki rosszul nem lesz valamitől.
Ne értsd félre, nem én vagyok ilyen kemény, hanem a szabályok - legnagyobb szívfájdalmam, hogy az iskolai karácsonyi vásárokon is betiltották a süti árulást, mert nem lehet ellenőrizni élelmiszerbiztonságilag - pedig a kisebbek is kereshettek így pár ft-ot, amiből lehetett egy kis zsebpénzük vagy akár a szülőknek is megvehették a karácsonyi ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!