Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » KATA-s EV-nek 1 millió feletti...

KATA-s EV-nek 1 millió feletti számlázásnál adatszolgáltatás külföldi ügyfél esetében is él?

Figyelt kérdés
Vélelmezhetik a munkaviszonyom akkor is, ha külföldi céggel állok gazdasági kapcsolatban és 1 millió felett számlázom egy adóéven belül, vagy ez csak belföldön érvényes?

2016. nov. 22. 01:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt már válaszoltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-kon..

Ugyanazt tudom mondani: hívd fel a NAV Call Centert

2016. nov. 22. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ha megkérdezted és kaptál választ, megírnád majd ide? köszi
2016. nov. 22. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
A könyvelőmmel konzultáltam idő közben, azt mondta, hogy külföldi cég/magánszemély esetén is van adatszolgáltatási kötelezettség, de nem vélelmezik a munkaviszonyt, mert külföldi illetőség esetén ez nem állhat fenn. Remélem igaza van tényleg és tudtam segíteni nektek. :)
2016. nov. 25. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Köszi :-) (1-es vagyok)
2016. nov. 25. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
köszi! :) (2-es vagyok)
2016. nov. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!