Segíthetek legálisan párom vállalkozásában adófizetés és bejelentés nélkül, ha nem kapok érte fizetést?
Persze. Besegítesz neki azt kész. Nem kell nagy dobra verni. Senkinek semmi köze hozzá.
Nem értem, hogy ezen az oldalon miért akar az adózás meg a tisztesség mintaképe lenni mindenki.
"a közösségi népszerűsítést, a megrendelések felvételét, az anyagbeszerzést és a postázást."
Anyagbeszerzés miben áll? Felhívod a céget, vagy neten megrendeled? Nem nagyon jönnek rá, hogyha neten rendeled, hogy nem Kovács Aranka rendelte hanem Kovács István.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem látja, hogy itthon, vagy a műhelyében miben segítek neki, vagy hogy én válaszolok-e az ő nevében egy e-mailre, vagy elhozom-e neki a boltból a megrendelt alapanyagot. A probléma ott kezdődik, hogy ha én veszem fel a telefont akkor egyértelművé válik, hogy én nem a párom vagyok, vagy ha személyesen adom át a megrendelést és vele együtt a párom által előre kiállított számlát és netán mindezt egy NAV-os ellenőrnek, akkor valamilyen módon igazolnom kell, hogy milyen jogviszonyban dolgozom neki. Ennek szeretném valamilyen törvényes, adómentes, bejelentésmentes módját megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!