Nagyon fontos! Kerem aki tudja irja meg hogy a gyed tiltható-e? Ha igen nem tudom miböl fogok élni ezután.
"az ingatlan pedig 10 éve megvan"
Nem az számít mióta van meg hanem,hogy mikor ajándékoztad oda? Mert ha mostanában akkor az tényleg büntetést von maga után mivelhogy vagyonmentésnek veszik. Amúgy az APEH mindenképp bevasalja rajtad,szóval jobb ha fizetsz mert nem szabadulsz meg tőlük.
"jól elitéltetek,köszönöm,egy régi vállalkozásbol maradt rám amit igazábol "rámhagytak",nem olyan sok de nekem sok,én papiron vagyok egyedülállo,párom kersetével és az én gyedemmel szépen élünk,és nagy családra vágyunk,ez most egy hatalmas felhő a fejünk felett.nem voltunk rá felkészülve."
1. szóval akkor nem is 86+13,7ezerből éltek
2. ha örököltél adósságot, akkor vissza is utasíthattad volna az örökséget
3. ha szépen éltek mit sírsz, hogy miből fogsz megélni?
4. ha tudtad, hogy van adósság, mire nem voltál felkészülve?
"az ingatlan pedig 10 éve megvan"
5. ki vette, milyen pénzből, és hogy került apád nevére?
6. mi a fenéért nem egyeztettél a végrehajtóval, mielőtt tiltottak volna?
7. mi a francból gondolod, hogy a kamatokat nem kell megfizetned?
8. hány éves vagy, hogy ilyen felelőtlenül gondolkodsz_?
ha a párod is veletek él, arra acimre van bejelentve akkor nem vagy egyedülálló és csak 12200 ft családi pótlékra lennél jogosult.
Ha rájönnek nagyon megbüntetnek és mindent visszafizettetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!