Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nagyon fontos! Kerem aki...

Nagyon fontos! Kerem aki tudja irja meg hogy a gyed tiltható-e? Ha igen nem tudom miböl fogok élni ezután.

Figyelt kérdés
egyedülálló anya vagyok ez az egyetlen bevételem,86e ft és családi pótlék 13700.kétségbe vagyok esve,mi lesz velem.
2010. ápr. 19. 13:17
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
apeh tartozásom van
2010. ápr. 19. 13:26
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

nem: [link]

de a végrehajtó ingó és ingatlan vagyont foglalhat és árvereztethet

2010. ápr. 19. 13:30
 3/18 A kérdező kommentje:
nincs semmi a nevemen,de most jött a level hogy a munkahelyemnek küldtek letiltast,remélem ugy van ahogy ott irják,fél éve vagyok gyerekkel,eddig tgyas volt most 1 honapja gyed.
2010. ápr. 19. 13:35
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
tévéd, konyhabútorod, rádiód, telefonod, egyéb használati tárgyaid vannak: azok árverezhetők...a letiltás szerintem, csak a fizetésedből lesz majd...de inkább fizess
2010. ápr. 19. 13:41
 5/18 A kérdező kommentje:
édesapám nevére irattam a házat,a kocsit,ahoz elég dörzsölt voltam hogy elküldjem öket a sunyiba hogy minden édesapámé.szóval fizetni igazábol nem akarok,nincs ennyi pénzem,nameg nem fogok emiatt nyomorogni,egyezkedtem velük de azt irtak "a bevalott jövedelmem nem fedezi az én és gyermekem megélhetését sem akkor miböl akarok törteszteni?"na de kérdem én akkor miböl akarnak tiltani?fizetésem meg nem mostanában lesz mert szeretnék még 2 gyereket
2010. ápr. 19. 13:51
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Azért ezzel az "ügyeskedéssel" csak óvatosan, nehogy letöltendőt kapj érte...
2010. ápr. 19. 14:02
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Mellesleg, akkor elkezdik édesapádat is vizsgálni és ha ő sem tudja bizonyítani, hogy miből van a lakás (sőt, ha a nevére írattad adásvétel nélkül, akkor 20% ajándékozási illetéket is be kell fizetni), akkor ugyanúgy elárverezhetik, ha az apukád nem fizeti be a bírságot.

Nem lehet ezektől ilyen könnyen megszabadulni...

2010. ápr. 19. 14:04
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

"édesapám nevére irattam a házat,a kocsit,ahoz elég dörzsölt voltam hogy elküldjem öket a sunyiba hogy minden édesapámé.szóval fizetni igazábol nem akarok,nincs ennyi pénzem,nameg nem fogok emiatt nyomorogni,egyezkedtem velük de azt irtak "a bevalott jövedelmem nem fedezi az én és gyermekem megélhetését sem akkor miböl akarok törteszteni?"na de kérdem én akkor miböl akarnak tiltani?fizetésem meg nem mostanában lesz mert szeretnék még 2 gyereket"

remélem azt tudod, hogy ez fedezetelvonás...ahogy írták a többiek...letöltendő + apukának kell illetéket fizetni

2010. ápr. 19. 14:07
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

amúgy nem értem, egyedülálló vagy, kitől és minek akarsz még két gyereket???????? most panaszkodsz, hogy nem tudsz megélni havi 100 ezerből, a többi gyereket miből tartod majd el? mi havi 105-ből élünk ketten, felnőttek, biztos jobban be tudom osztani a pénzt....

nem mellesleg egyáltalán miből keletkezett az apeh tartozásod?????????

2010. ápr. 19. 14:10
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
szánalmas ez a kérdező. még 2 gyereket? röhejes. sajnálom őket.
2010. ápr. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!