Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Konyvelo azt mondta hogy...

Konyvelo azt mondta hogy nappali egyetemistakent 25ezer a kata!Korulbelul 3 oraja voltam nála tanacsadason. Nem akarom megkerdojelezni a konyvelot, de lehetseges hogy rosszul tudja?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Akkor ne hívd fel a NAV Call Center-t :D (5-ös vagyok)

Köszönjük, 7-es! :-)

Azt hiszem, akkor ebben az országban jó páran tévedésben élnek, ugyanis nagyon sok olyan DIÁK kérdezőt olvastam (sajnos most nem tudom kikeresni azokat), akiknek szent meggyőződése az, hogy a diák mellékfoglalkozásban űzheti a vállalkozást - ergo eszerint is adózik.

2016. júl. 1. 08:22
 12/13 A kérdező kommentje:
A szomoru pedig hogy meg a konyvelok is ilyen tanacsot adnak - en ket konyvelotol is ezt a valaszt kaptam tegnap. Nem csoda ha meg a konyvelok se tudjak helyesen, sztem kb szegyen. :(
2016. júl. 1. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

Én csak azt nem értem, hogy pont ugyanazt a torvenyt olvassa minden könyvelő. A gond az amikor semmilyet sem olvas el és úgy oszt tanácsot. Mellesleg a könyvelő nem adótanácsadó ezt azért tisztazzuk meg ha ő maga ezzel nincs is tisztában.

Legközelebb könyvelő és adótanácsadó komboban keress...

2016. júl. 2. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!