Hogy lehet visszafizetni a working tax credit-et?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy megigényeltem a working tax creditet, kaptam is, majd rájöttek, hogy mégse kellett volna megadniuk, (nem értem, hogy miért) és most vissza kell fizetnem a teljes összeget. Meg is írták, hogy fizessem vissza, meg hogy mennyit. De azt nem írták,hogy mikor, és hogyan. Ez tavaly, már majdnem egy éve volt. Most az van, hogy azt gondoltuk a párommal, hogy majd az adóév kezdésével megküldik, hogy hogyan kéne visszafizetnünk, de nem küldtek eddig semmit. Pedig az adóév április 6-án kezdődött és még semmi. Valaki járt már hasonló cipőben, vagy tud nekem segíteni, köszönöm előre is.2010. ápr. 10. 22:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!