Deviza alapú kölcsönöm van.15 évre vettem fel még van 10 év hátra. Megéri-e egy összegben visszafizetni vagy sem?
Az előttem leírt válaszokat kiegészíteném az én példámmal;
Autóhitelt fizetek régóta. Bennem is felvetődött az egy összegben való kifizetés gondolata. Levelet írtam a banknak, mennyibe kerülne ez nekem? A válaszukból kiderült, hogy a bank mindenféleképpen jól jár, de az egy összegnél még jobban! Szerződést módosítottunk, és bár ez is pénzbe került, de a törlesztőrészlet fix lett, a futamidő, meg előre be nem látható idővel meghosszabbodik!
Mi mást tehetnék? Engem, kisembert senki nem véd meg,nem lát el tanácsokkal, józan paraszti ésszel e mellett döntöttem, mert azt tudom, hogy a kihozott részletet a nyugdíjamból mindig ki tudom fizetni, de a változó devizaértékek miatti különbözeteket meg nem biztos! Szemét dolog így is, úgy is! De kit érdekel ez? Hát a vezetésünket, azt biztos nem! A bankok azt csinálnak, amit akarnak!
Szebb jövőt! rbaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!