Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Két tartozás egyik kamatozik...

Két tartozás egyik kamatozik mig másikat törlesztem?

Figyelt kérdés

4 éve jogtalanul felvettem az árvaellátást mert a sulit abbahagytam de tovább küldték azt hittem hogy még jár.

még 600 ezrem van hátra,egyszer már kérelmeztem részletfizetést de megszakatt mert nem birtam(havi 35 ezer)

viszont most Navnál is adótartozásom lett tb-ét nem fizettem 400 ezerre kamatozott,voltam bent kérelemlapot kérni,viszont azt mondták 24 hónapon belül kell kifizetni vagyis nekem havi 22 ezer lenne kb.csak azt nem értem hogy aki nem tud annyit ezért nem fizetheti?

nemhogy örülnének hogy szeretném fizetni a tartozásom,csak 22 ezret engednek.viszont árvaellátásom is törleszteném de a 2 együttmár sok,

viszont mire kifizetem a navot,addigra rengeteget raknak még az árvaságira(a nyugdijfolyósító)

van ittesetleg egy ügyvéd aki ért ezekhez a dolgokhoz mit kellene tennem?jelenleg gyesen vagyok.

aki nem fizeti a tb-tartozást közmunkára küldik?

nem lehet egyhelyre irni a két tartozást,hogy ne kamatozzon az egyik míg a másikat törlesztem?

esetleg két év csuszást kérnék a nyugdijfolyósítótól?

hogy ne kamatozzon?

mit lehetne tennem?

2016. ápr. 22. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Veszel fel hitelt, kifizeted mindkettőt ès a hitelt törleszted.
2016. ápr. 22. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni. Ha nem fizetsz önként, majd fizetsz kényszerből, amikor végrehajtják. Az ilyen tartozásokat nem lehet leülni vagy ledolgozni. Azt sehogy nem tudod megúszni, hogy ne legyen több kamat.
2016. ápr. 22. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!