Jelen pillanatban xy tartozásomat törlesztem a T-mobile nak egy behajtócégen keresztül, ennek már csak a töredéke van hátra. Milyen feltételek mellett vállalhatok ismételten előfizetést? (Vagy megint a T-mobile nál, vagy inkább a Vodafone nál).
Információm szerint,a feketelista közös az összes szolgáltatónál.
Következő előfizetésnél kell majd előleget letennem?(Ha minden igaz 30ezer.)
A "Miért bsztd el" "Inkább fizetted volna" "Hülye voltál"
és ehhez hasonló válaszokat kérlek mellőzzétek.
Köszi előre is!
Vodafonenál nem 30 rugó, hanem 20, 40 vagy 80e Ft amit előre kérnek. Ha sáros vagy, akkor nem úszod meg "olcsón".
A T-Mobile-nál addig nem tudsz új előfizetést kötni, amíg van lejárt tartozásod.
De bemész a szolgáltatókhoz és informálódsz. Nem kell semmit mondani, csak, hogy előfizetést akarsz, és ők úgyis mondják, ha kehük van.
A Telenor nem nagyon foglalkozik semmilyen "listával", ha nem náluk vagy sáros.
Köszönöm,de azért ilyen bődületes sebességre nincs szükségem :)
Itthon 25/1,5mbit-es net van.
Tabletre lesz a mobilnet tehát hírek,emailek néha youtube,MSN,meg a Pénzbukk olvasgatása a cél. 500Mb-os csomag nekem bőven elég lenne,mert jelen pillanat 100Mb van és bitre kivan számolva hogy 1hónapig éldegéljek rajta.Csak a mostani a sebessége nem épp fényes(Klikk,szerintem ezzel mindent elmondtam)
A Tablet 7.2Mbps-t tud ezért többre nem lenne szükségem.
Így egy optimális hűségidő nélküli mobilnet lenne a megoldás ami képes teljesíteni a 7.2-t.
Kérdés hogy hűségidő nélkülit engednek-e bevállalni akármelyik szolgáltatónál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!