Kirúgási ok lehet ha felhívom a munkatársak figyelmét arra hogy a cég és a cégvezető is fenn van a feketelista.hu-n össz 200 M feletti tartozással?
A dicső főnököm cége (ez is ahol én dolgozom meg még 2 másik is) fenn van a feketelista-hu-n, össz több mint 180 milliós adóhátralékkal, melyből a munkahelyem maga 110 milliót tesz ki. De a főnököm mint magánszemély is fenn van 20 millióval.
Ugye a dolog annyiban teljesen fekete-fehér hogy a feketelista-hu egy államilag kezelt és pontos lista vagyis rágalmazás rossz hír keltése fel se merülhet. Ha valaki 200 milliós tartozást halmoz fel és fenn van az oldalon akkor az annyi, ez nem rosszindulat vagy bármi egyéb kérdése.
Az se merülhet fel hogy kinek mi köze hozzá, mert az oldal szerint is ezek KÖZÉRDEKŰ adatok, ezért is hozzák minden korlátozás nélkül nyilvánosságra. Bárki rákereshet a munkahelyére pl.
Na most, ha valaki felhívja a munkatársai figyelmét erre az oldalra (amit maguktól is megtalálhatnak egyébként) akkor azzal lehet problémája a munkahely vezetőjének?
És még1x: ne menjünk bele abba a trollkodásba hogy „mi közöm hozzá”. Közérdekű adat, van közöm hozzá, még akkor is lenne ha nem is itt dolgoznék, de így meg pláne van!!
Mert mi van ha utánam mint dolgozó után is úgy fizeti a járulékokat ahogy a többi adónemet fizeti? Mert valamiből csak összejött az a 200 millió!
Nem rá gondolok, ő panaszkodik a nagyvilágba, hogy milyen szar a rendszer. Ez a kérdező sorra veszi a munkajogi kérdéseket, amik vagy igazad vagy nem, mindenesetre rendszeresen ismétlődnek, és a válaszokat soha nem találja hasznosnak, egy darabig kioktat mindenkit, aztán elcsendesedik.
Ebben a konkrét esetben nem tudom, min lovagolunk. Szíve joga hirdetni, hogy van-e adótartozása a cégnek. Ebben a kérdésben mi a kérdés? Azon kívül, hogy megint el lehet kezdeni kioktatni az embereket, hogy márpedig őt ki fogják rúgni, ha ezt megteszi. Miért kell most egy cég adótartozásáért sajnálni a kérdezőt?
"Vagy a főnök poziját szeretnéd megkapni, és kifúrnád?"
Te most viccelsz? a Főnök pozíciója??? Hát az kéne de azonnal.
Ja hogy 200 milliós nav követelés van ellene? Ja akkor kösz inkább maradok minimálbéres átlagsenki.
De te is megkeresheted a főnökömet!!!
Nem vicc!! Átveheted a cégeit és lehetsz főnök! Még fizet is érte neked!!!
csak akkor ugye vállalod a céges tartozást is. kell a cég?
Csak úgy jelzem hogy rengeteg próbálnak bepalizni embereket hogy adóssággal terhelt céggeiket vegyék meg és még FIZETNEK is érte!!! Bomba üzlet!! kapsz egy céget meg még egy milliót is a cég mellé!!! De jó!!
Ja hogy a millióért cserébe fizethetsz 10x annyit adótartozásként.. hát ja.
De hozzád hasonló SEGG akik ilyen ötlettel áll elő kapva kap ezen is nem??
továbbra sem életszerű, hogy ugyanaz a személy.
minden egyes nap születnek új munkajogi problémák.
a saját munkahelyemre is össze tudok szedni kb 20 problémát, és akár minden nap kiírhatnék egyet.
na most ha így van ezzel még 1000 felhasználó, akkor kikerülhet napi több IGAZ kérdés, akár ugyanarról a témáról is, de a kérdezőknek semmi közük egymáshoz.
a stílus meg nem olyan egyedi, hogy egyértelműen fel lehessen ismerni.
nem fogunk dűlőre jutni, te egyet hajtasz, mint a pereces.
én nem állítom, hogy nem ugyanaz az ember, csak annyit állítok, hogy nincs bizonyítékod.
"a gerincedet valahol elhagytad te is."
Én magyar vagyok. Én nem elhagytam a gerincem hanem mint az összes magyar Mohács óta anélkül születtem.
Bármit lehet mondnai állítani de érvek nélkül semmi az állítás.
Bolond vagyok oké: érvek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!