A munkáltatóm sitten, a könyvelő felszívódott, én GYED-en lennék, de még nem kaptam határozatot. Mit tudok tenni, ha a fentiek miatt képtelen vagyok hozzájutni a 2015-ös munkáltatótól származó adatlaphoz, ami az adóbevallásomhoz szükséges?
Kérhetted volna a NAV-ot ebben az esetben, hogy írja meg a bevallásodat. Egyszerűbb lett volna.
De így. Sétálj be egy NAV-hoz, ott talán tudnak segíteni.
Ügyfélkapun keresztül lekérdezed a 2015 évi járulékadataidat, abban benne van, hogy ki, mikor, milyen jogcímen mennyi fizetett neked. Fel van tüntetve az SzJA levonás is.
Az alapján meg tudod csinálni.
Elsőnek üzenem, hogy nekem is ez a mottóm.. Illetve gondolom nem lepődnél meg ha nincsenek meg azok a papírjaim.. Hosszú sztori, de a lényeg sajnos ez.
Második, eddig mindig beküldtem nekik az adatlapot is a kérelemmel! Valamiért azt gondoltam a kettőt együtt kell beküldeni, de ezek szerint rosszul! Köszönöm az információt!
Hármas! Az ügyfélkaput átnyálaztam, de nem találtam azt a menüpontot, vagy opciót, ahol ezeket meg lehet nézni! Esetleg tudnál ebben segíteni, hogy bejelentkezés után hova kell kattintanom, hogy rátaláljak? Köszönöm ha segítesz!
eBEV szolgáltatások
szolgáltatások
járulékadat-kivonat
új lekérdezés
lekérdezési időszak éve: 2015
kezdő hónap
záró hónap
lekérdezés indítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!